Menu
Winkelwagen

Sjaalmutsjes

Sjaalmutsjes

De vrouwelijkheid van een sjaal met de zekerheid van een mutsje. Een zacht en comfortabel mutsje als basis, waaraan rondom een sjaal is vast gestikt.  

  • De Top Mano is een sjaalmutsjes die reeds geknoopt is en direct klaar om te dragen.
  • De sjaalmutsjes hebben de sjaal vastgenaaid zitten aan het mutsje, maar de sjaal moet je zelf de om je hoofd wikkelen en vastknopen. Op die manier kun je zelf bepalen hoe je de sjaal wikkelt en kun je de sjaal wat strakker of losser knopen.

De knoopinstructies staan bij de modellen staan summier op de verpakking.  Daarom hebben we bij alle sjaalmutsjes een knoopinstructies voor het betreffende mutsje in de webshop naast de grote foto in de tab "knoopinstructie" geplaatst. Het is soms even oefenen met opzetten, maar het resultaat is super.

Jouw maat weten? 

Kijk hoe je dat doet op onze pagina hoofdmaat  meten.Artikel nr.: MF1332
Opzetten en klaar: deze mooie sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vastgestikt aan het comfortabele bruine mutsje van ThermoCool. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook opzij gedragen worden, wel zo handig als je (even) wi..
29,71
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: M429
Opzetten en klaar: deze mooie sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele  bruin mutsje van katoen. Zit altijd goed!Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook opzij gedragen worden, wel zo handig als je (even) w..
28,88
Excl. BTW:28,88
Artikel nr.: T1192
Prachtige zijden/viscose sjaal geheel bevestigd aan een comfortabel mutsje van ThermoCool stof. Het bruine mutsje biedt volledige bedekking en warmte. De vast gestikte sjaal (zwart/bruin/creme) zorgt voor een vrouwelijke look, kleur en volume. De sjaal wordt 2x om het mutsje geslagen en vastgemaakt ..
31,36
Excl. BTW:31,36
Artikel nr.: 118012
Super gemakkelijk hoofddoekje dat je maar één keer hoeft vast te maken. Daarna op- en af te zetten als een mutsje. Kijk zelf hoe makkelijk dat is!Shorty sjaalmutsjes geven je de hippe look van een sjaal met de zekerheid van een mutsje. De korte katoenen sjaal (lichtgroen met creme borduursel) is geh..
18,60
Excl. BTW:18,60
Artikel nr.: T1245
Prachtige zijden/viscose sjaal geheel bevestigd aan een comfortabel ThermoCool mutsje. Het ThermoCool mutsje biedt volledige bedekking. De ThermoCool stof is warmte- en vochtregulerend en licht ingewicht, voor prettig draagcomfort. De vast gestikte sjaal (bruin/petrol/groen) zorgt voor een vrouwelij..
31,36
Excl. BTW:31,36
Artikel nr.: 118011
Super gemakkelijk hoofddoekje dat je maar één keer hoeft vast te maken. Daarna op- en af te zetten als een mutsje. Kijk zelf hoe makkelijk dat is! Shorty sjaalmutsjes geven je de hippe look van een sjaal met de zekerheid van een mutsje. De korte katoenen sjaal is geheel bevestigd aan een mutsje van ..
18,60
Excl. BTW:18,60
Artikel nr.: T1218
Prachtige zijden/viscose sjaal geheel bevestigd aan een comfortabel mutsje van ThermoCool stof. Het rode mutsje biedt volledige bedekking, warmte. De vast gestikte sjaal (zwart/rood/creme) zorgt voor een vrouwelijke look, kleur en volume. Wordt 2x om het mutsje geslagen en vastgemaakt met een knoop ..
28,06
Excl. BTW:28,06
Artikel nr.: M979
Opzetten en klaar: deze rode katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vastgestikt aan het comfortabele mutsje van katoen met polyester en elastane. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook opzij gedragen worden, wel zo ..
28,88
Excl. BTW:28,88
Artikel nr.: NF1353
Sjaalmutsje New Dehli Fantasie is een nieuw model van Lookhatme. De multicolor sjaal zit voor geknoopt vast gemaakt aan een rood mutsje ven ThermoCool.  Dit model laat zich goed combineren met allerlei outfits; casual, chic, sportief... De sjaal is reeds een keer geknoopt. De sjaal hoeft dus ni..
33,02
Excl. BTW:33,02
Sjaalmutsje New Delhi Flower Dots Sjaalmutsje New Delhi Flower Dots
Nieuw
Artikel nr.: NF1383
Sjaalmutsje New Dehli Fantasie is een nieuw model van Lookhatme. De multicolor sjaal zit voor geknoopt vast gemaakt aan een blauw mutsje ven ThermoCool.  Dit model laat zich goed combineren met allerlei outfits; casual, chic, sportief... De sjaal is reeds een keer geknoopt. De sjaal hoeft dus n..
33,02
Excl. BTW:33,02
Artikel nr.: MF1110
Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal met bleu/grijs/roze tinten zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele lichtblauw mutsje van katoen met polyamide en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan o..
29,71
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: T1040
De lange zijden/viscose sjaal is bevestigd aan een luchtig  ThermoCool mutsje. Het grijze mutsje is licht in gewicht en comfortabel om te dragen en het biedt volledige bedekking.De vast gestikte sjaal heeft verschillende blauw- en grijze kleuren en wordt 2x om je hoofd knoopt. Vast maken met ee..
31,36
Excl. BTW:31,36
Top Mano print jeans Top Mano print jeans
Nieuw
Artikel nr.: MF904
Opzetten en klaar: deze katoenen multicolor sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele jeans-look mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook opzij gedrage..
29,71
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: T1194
De lange  zijden/viscose sjaal is bevestigd aan een ThermoCool mutsje. ThermoCool is licht in gewicht en warmte- en vochtregulerende stof, hierdoor is het prettig dragen.Het blauwe mutsje biedt volledige bedekking. De vast gestikte sjaal heeft verschillende blauw- en grijze kleuren en wordt 2x ..
31,36
Excl. BTW:31,36
Top Mano Roses N Top Mano Roses N
Nieuw
Artikel nr.: MF1425
Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal met print zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele blauw mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook opzij gedragen word..
29,71
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: M412
Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vastgestikt aan het comfortabele navy mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook opzij gedragen worden, wel zo h..
28,88
Excl. BTW:28,88
Artikel nr.: MF1083
Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele petrol mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook opzij gedragen worden, wel z..
29,71
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: T1197
De lange zijden/viscose sjaal is bevestigd aan een ThermoCool mutsje. Het blauwgroene mutsje biedt volledige bedekking. De vast gestikte sjaal heeft verschillende zee- en blauwgroene kleuren en wordt 2x om je hoofd knoopt. Vast maken met een knoop of strik in de nek. Franjes aan de uiteinden. Naar k..
31,36
Excl. BTW:31,36
Artikel nr.: M430
Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele paarse mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook opzij gedragen worden, wel z..
28,88
Excl. BTW:28,88
Artikel nr.: F121
Mooie smalle zijden/viscose sjaal geheel bevestigd aan katoenen mutsje. De vast gestikte sjaal (fuchsia/paars tinten) zorgt voor een vrouwelijke look, kleur en volume. Het mutsje geeft volledige bedekking en zekerheid tegen afglijden. De sjaal van dit 'demi' model heeft iets minder volume en kan&nbs..
28,06
Excl. BTW:28,06
Sjaalmutsje New Fantasie Delhi Pink Print Sjaalmutsje New Fantasie Delhi Pink Print
Nieuw
Artikel nr.: NF1397
Sjaalmutsje New Dehli Fantasie is een nieuw model van Lookhatme. De multicolor sjaal zit voor geknoopt vast gemaakt aan een roze mutsje ven ThermoCool.  Dit model laat zich goed combineren met allerlei outfits; casual, chic, sportief... De sjaal is reeds een keer geknoopt. De sjaal hoeft dus ni..
33,02
Excl. BTW:33,02
Artikel nr.: T1198
De lange zijden/viscose sjaal is bevestigd aan een comfortabel ThermoCool mutsje. De ThermoCool stof is licht in gewicht en warmte- en vochtregulerend en daarom prettig om te dragen. Het mutsje biedt volledige bedekking en. De vast gestikte sjaal (beigetinten/roze) zorgt voor een vrouwelijke look, k..
31,36
Excl. BTW:31,36
Artikel nr.: MF1109
Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal met bleu/grijs/roze tinten zit kant en klaar geknoopt en geheel vast gestikt aan het comfortabele roze mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook ..
29,71
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: 118009
Super gemakkelijk hoofddoekje dat je maar één keer hoeft vast te maken. Daarna op- en af te zetten als een mutsje. Kijk zelf hoe makkelijk dat is!Shorty sjaalmutsjes geven je de hippe look van een sjaal met de zekerheid van een mutsje. De korte katoenen sjaal (peach met creme borduursel) is geheel b..
18,60
Excl. BTW:18,60
Artikel nr.: 118007
Super gemakkelijk hoofddoekje dat je maar één keer hoeft vast te maken. Daarna op- en af te zetten als een mutsje. Kijk zelf hoe makkelijk dat is!Shorty sjaalmutsjes geven je de hippe look van een sjaal met de zekerheid van een mutsje. De korte katoenen sjaal (wit met creme borduursel) is geheel bev..
18,60
Excl. BTW:18,60
Artikel nr.: MF1086
Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal met grijs en bruin tinten zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele grijze mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan ook op..
29,71
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: T1191
De lange zijden/viscose sjaal is bevestigd aan een comfortabel katoenen mutsje. Het grijze mutsje biedt volledige bedekking. De ThermoCool stof van het mutsje is licht van gewicht en warmte- en vochtegulerend, waardoor het prettig draagt.  De vast gestikte sjaal (grijstinten/wit) zorgt voor een..
31,36
Excl. BTW:31,36
Weergeven 1 t/m 27 van in totaal 27

Helaas is dit product nu niet op voorraad

Vul hieronder je e-mail adres in en je ontvangt een e-mail zodra het product weer op voorraad is:

Naam
E-mail