Menu
Winkelwagen

Nieuw bij Mooihoofd - herfst / winter

Mooihoofd - nieuwe collectie chemo mutsjes - herfst/winter 23/24

Herfst en winter collectie 2023/2024.


De nieuwe collectie is uit bij ons en bij onze leveranciers! Hier vind je alle nieuwe mutsjes, turbans, chemo sjaals, alopecia mutsjes en andere nieuwe producten van de herfst en winter collectie 2023 / 2024.

Heb je tips nodig bij het uitzoeken van een chemo mutsje, lees dan hier verder.

Bekijk de hele collectie chemo mutsjes.

Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris -  Magic Skyline Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris -  Magic Skyline
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1891-186
Het sjaalmutsje Doris -  Magic Skyline is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. Het ..
49,50
Excl. BTW:40,91
Artikel nr.: 1883-066
Het sjaalmutsje Tania - Lavender Blue is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. De sjaal zit voorgekn..
48,00
Excl. BTW:39,67
Beanie  Milea Blauw - chemo muts winter Beanie  Milea Blauw - chemo muts winter
Nieuw Winter Special
Artikel nr.: 040178-43
De beanie Milea Blauw is een beanie, die op meerdere manieren te dragen is.  Volume valt achterop het hoofd of rond om je hoofd. De beanie is lekker warm voor koude winterse dagen. De beanie kan gedragen worden als winter chemo muts of alopecia hoofdbedekking. Dit is een handwas artik..
33,95
Excl. BTW:28,06
hippe chemo mutsjes chemo - Top Ayana - Duo Blue hippe chemo mutsjes chemo - Top Ayana - Duo Blue
Nieuw
Artikel nr.: 1860-050
Dit is de Top Ayana - Duo Blue. Deze chemomutsjes zijn ontworpen door Felice Headwear. Je hoeft dit model alleen op te zetten en je bent klaar. Na het opzetten hoef je het mutsje verder niet te modelleren. Het is een gelaagd mutsje dat gemaakt is van bamboe/viscose/katoen, hierdoor voelt het..
50,00
Excl. BTW:41,32
Hippe Chemo mutsjes Christine Headwear - Turban Shakti Endless Shapes of Blue - chemo muts Hippe Chemo mutsjes Christine Headwear - Turban Shakti Endless Shapes of Blue - chemo muts
Nieuw
Artikel nr.: 1418-0881
De Turban Shakti Endless Shapes of Blue is geschikt als hoofdbedekking voor vrouwen na chemo of haaruitval door alopecia. Het mutsje is gemaakt van bamboe/viscose en voelt heerlijk zacht aan. De chemo turban is ontworpen door Christine Headwear. Het mutsje is gemaakt van kleurrijke stof met ..
58,00
Excl. BTW:47,93
Artikel nr.: 1882-066
Dit is de Top Susan Lavender Blue, een comfortabele chemo muts van Felice Headwear. Je hoeft het chemo mutsje alleen maar op te zetten en eventueel de plooitjes wat te stylen. Lekker makkelijk, als je niet zoveel energie hebt. Achterin het mutsje zit een elastiek voor extra rek bij het opzetten..
46,00
Excl. BTW:38,02
Hippe chemo mutsjes chemo - Turban Shakti Joyful Autumn Hippe chemo mutsjes chemo - Turban Shakti Joyful Autumn
Nieuw
Artikel nr.: 1418-0883
De Turban Shakti Joyful Autumn is geschikt als hoofdbedekking voor vrouwen na chemo of haaruitval door alopecia. Het mutsje is gemaakt van bamboe/viscose en voelt heerlijk zacht aan. De chemo turban is ontworpen door Christine Headwear. Het mutsje is gemaakt van vrolijk gekleurde stof en de ..
58,00
Excl. BTW:47,93
Chemo mutsjes chemo pet - Pet Pandora Midnight Bouclé Sparkles Chemo mutsjes chemo pet - Pet Pandora Midnight Bouclé Sparkles
Met glitter
Artikel nr.: 3021-0909
De Pet Pandora Midnight Bouclé Sparkles is van Christine Headwear. De voering van de pet is van bamboe met viscose en voelt daardoor lekker zacht. En stoere pet voor koude winter dagen. Deze pet kan je gebruiken als chemo mutsje en alopecia pet.Dit is een handwas artikel...
60,00
Excl. BTW:49,59
Artikel nr.: 3044-0903
Mutsje Ruby Skye Velvet Lines is van Christine Headwear. Na het opzetten hoeft je verder niet te knopen of te stylen. Het multicolour velvet mutsje heeft meerder plooitjes en is versiert met rusty stiksels. De voering is van zachte bamboe/viscose. Het is geschikt als chemo mutsje en alopecia hoofdbe..
59,00
Excl. BTW:48,76
Hippe chemo mutsjes winkel - Top Yoga Joyful Autumn Hippe chemo mutsjes winkel - Top Yoga Joyful Autumn
Nieuw
Artikel nr.: 2000-0883
De Top Yoga Joyful Autumn is van Christine Headwear en ontworpen als chemo muts of alopecia hoofdbedekking.Het comfortabele mutsje is gemaakt van viscose met elastan en is eenvoudig op te zetten. Deze hippe chemo mutsjes voelen heerlijk zacht aan door de uit bamboe vervaardigde viscose. Er zitten aa..
46,00
Excl. BTW:38,02
Hippe chemo mutsjes chemo - Turban Gala - Blue Navy Hippe chemo mutsjes chemo - Turban Gala - Blue Navy
Nieuw Met glitter
Artikel nr.: 1854-145
De Turban Gala - Blue Navy is ontworpen door Felice Headwear. Het is een mutsje die vooral voor buiten in de kou geschikt is. Er zitten kleine glittertjes in de stof, die een speels effect geven.Opzetten en klaar, de voorgevormde turban hoeft verder niet geknoopt of gestyled te worden. De t..
43,00
Excl. BTW:35,54
Beanie Wyatt Olive - chemo muts winter Beanie Wyatt Olive - chemo muts winter
Nieuw Winter Special
Artikel nr.: 040173-53
De beanie Wyatt Olive is een beanie, die op meerdere manieren te dragen is.  Volume valt achterop het hoofd of rond om je hoofd. De beanie is gemaakt van Merino wol en acryl en is dus lekker warm voor koude winterse dagen. De beanie kan gedragen worden als winter chemo muts of alopecia hoo..
42,95
Excl. BTW:35,50
hippe chemo mutsjes chemo muts - Top Ayana - Duo Green hippe chemo mutsjes chemo muts - Top Ayana - Duo Green
Nieuw
Artikel nr.: 1860-054
Dit is de Top Ayana - Duo Green. Deze chemomutsjes zijn ontworpen door Felice Headwear. Je hoeft dit model alleen op te zetten en je bent klaar. Na het opzetten hoef je het mutsje verder niet te modelleren. Het is een gelaagd mutsje dat gemaakt is van bamboe/viscose/karoen, hierdoor voelt he..
50,00
Excl. BTW:41,32
Artikel nr.: 1887-178
Het sjaalmutsje Tania - Zig Zag is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje is gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. De sjaal zit voorgeknoopt aan het..
48,00
Excl. BTW:39,67
Hippe chemo mutsjes Mooihoofd - Top Susan Flowers Mauve Hippe chemo mutsjes Mooihoofd - Top Susan Flowers Mauve
Nieuw
Artikel nr.: 1872-172
Dit is de Top Susan Flowers Mauve, een comfortabele chemo muts van Felice Headwear. Je hoeft het chemo mutsje alleen maar op te zetten en eventueel de plooitjes wat te stylen. Lekker makkelijk, als je niet zoveel energie hebt. Achterin het mutsje zit een elastiek voor extra rek bij het opzetten.Deze..
48,00
Excl. BTW:39,67
Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Flame Wave Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Flame Wave
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1891-187
Het sjaalmutsje Doris - Flame Wave is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. Het sjaalmuts..
49,50
Excl. BTW:40,91
Artikel nr.: 1419-0883
Het sjaalmutsje Beatrice - Joyful Autumn is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door House of Christine...
58,00
Excl. BTW:47,93
Chemo Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Harmony Blend Chemo Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Harmony Blend
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1869-183
Het sjaalmutsje Doris - Harmony Blend is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. Het sjaalm..
49,50
Excl. BTW:40,91
Chemo Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Tribal Pink Chemo Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Tribal Pink
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1869-185
Het sjaalmutsje Doris - Tribal Pink is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. Het sjaalmut..
49,50
Excl. BTW:40,91
Hippe Chemo mutsjes Christine - Pandora Pink Bouclé Harmony Hippe Chemo mutsjes Christine - Pandora Pink Bouclé Harmony
Met glitter
Artikel nr.: 3021-0908
De Pet Pandora Pink Bouclé Harmony is van Christine Headwear. De voering van de pet is van katoen met viscose voering en voelt daardoor lekker zacht. En stoere pet voor koude winter dagen. Deze pet kan je gebruiken als chemo mutsje en alopecia pet. Er zitten gouden draden door de stof geweven.Dit is..
60,00
Excl. BTW:49,59
hippe chemo mutsjes chemo - Top Ayana - Duo Pink hippe chemo mutsjes chemo - Top Ayana - Duo Pink
Nieuw
Artikel nr.: 1860-052
Dit is de Top Ayana - Duo Pink. Deze chemomutsjes zijn ontworpen door Felice Headwear. Je hoeft dit model alleen op te zetten en je bent klaar. Na het opzetten hoef je het mutsje verder niet te modelleren. Het is een gelaagd mutsje dat gemaakt is van bamboe/viscose/katoen, hierdoor voelt het..
50,00
Excl. BTW:41,32
Slaapmutsje Lee Bordeaux ThermoCool - chemo mutsje / alopecia mutsje Slaapmutsje Lee Bordeaux ThermoCool - chemo mutsje / alopecia mutsje
ThermoCool
Artikel nr.: L437
Het slaapmutsje Lee Bordeaux ThermoCool is speciaal ontworpen als chemo mutsje of alopecia hoofdbedekking. Het is een rozerood basis- of nachtmutsje van comfortabele vocht- en warmteregulerende ThermoCool vezels. Dus erg geschikt om te dragen tijdens warme zomerdagen en nachten. Speciaal door Lookha..
24,95
Excl. BTW:20,62
Chemo Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Zebra Savanna Chemo Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Zebra Savanna
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1869-179
Het sjaalmutsje Doris - Zebra Savanna is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. Het sjaalm..
49,50
Excl. BTW:40,91
Artikel nr.: 216540
De Top Tio taupe is een comfortabel en veelzijdig beanie mutsje dat op drie manier gedragen kan worden. Dé need-to-have basic tijdens haarverlies! Het top tio mutsje is geschikt als chemo mutsje en alopecia hoofdbedekking. Het geeft goede bedekking van de haarlijn, hij is gemaakt van zachte ..
19,95
Excl. BTW:16,49
Artikel nr.: 1419-0881
Het sjaalmutsje Beatrice - Endless shapes of Blue is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door House of C..
58,00
Excl. BTW:47,93
Artikel nr.: 1419-0884
Het sjaalmutsje Beatrice - Fall Galore is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door House of Christine. D..
58,00
Excl. BTW:47,93
Artikel nr.: 1331-0884
Dit is de Top Shant iFall Galore. Deze chemo muts is ontworpen door Christine Headwear en een van hun top modellen. Je hoeft dit model alleen op te zetten en je bent klaar. Na het opzetten hoe je het mutsje verder niet te modelleren. De Top Shanti is geschikt als chemo muts en alopecia h..
56,00
Excl. BTW:46,28
Beanie Wyatt Walnoot - chemo muts winter Beanie Wyatt Walnoot - chemo muts winter
Nieuw Winter Special
Artikel nr.: 040173-84
De beanie Wyatt Walnoot is een beanie, die op meerdere manieren te dragen is.  Volume valt achterop het hoofd of rond om je hoofd. De beanie is gemaakt van Merino wol en acryl en is dus lekker warm voor koude winterse dagen. De beanie kan gedragen worden als winter chemo muts of alopecia h..
42,95
Excl. BTW:35,50
Hippe chemo mutsjes Christine Headwear - Top yoga Natured Harmony Hippe chemo mutsjes Christine Headwear - Top yoga Natured Harmony
Nieuw Met glitter
Artikel nr.: 2000-0882
De Top Yoga Natured Harmony is van Christine Headwear en ontworpen als chemo muts of alopecia hoofdbedekking.Het comfortabele mutsje is gemaakt van viscose met elastan en is eenvoudig op te zetten. Deze hippe chemo mutsjes voelen heerlijk zacht aan door de uit bamboe vervaardigde viscose. Er zitten ..
46,00
Excl. BTW:38,02
Artikel nr.: EL1675
Het chemo nachtmutsje Elisa wit is geschikt voor mensen met haaruitval door alopecia of kanker. Het is een basis- of nachtmutsje van comfortabele witte stretch katoen. Mutsje Elisa heeft in tegenstelling tot de andere slaapmutsjes van Lookhatme een niet weggewerkte naad boven in het mutsje zitten. C..
19,95
Excl. BTW:16,49
Hippe chemo mutsjes Mooihoofd - Top Susan Serene Mist Hippe chemo mutsjes Mooihoofd - Top Susan Serene Mist
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1872-181
Dit is de Top Susan Serene Mist, een comfortabele chemo muts van Felice Headwear. Je hoeft het chemo mutsje alleen maar op te zetten en eventueel de plooitjes wat te stylen. Lekker makkelijk, als je niet zoveel energie hebt. Achterin het mutsje zit een elastiek voor extra rek bij het opzetten.Deze c..
48,00
Excl. BTW:39,67
Chemo mutsjes Christine Headwear - Turban Shakti Natured Harmony  - alopecia vrouwen Chemo mutsjes Christine Headwear - Turban Shakti Natured Harmony  - alopecia vrouwen
Nieuw Met glitter
Artikel nr.: 1418-0882
De Turban Shakti - Natured Harmony is geschikt als hoofdbedekking voor vrouwen na chemo of haaruitval door alopecia. Het beige/taupe/zilveren mutsje is gemaakt van elastisch viscose met een band met erop. De viscose voelt heerlijk zacht aan. De chemo turban is ontworpen door Christine Headwear. De c..
58,00
Excl. BTW:47,93
Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Nature Soul Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Nature Soul
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1891-188
Het sjaalmutsje Doris - Nature Soul is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. Het sjaalmut..
49,50
Excl. BTW:40,91
Hippe chemo mutsjes Mooihoofd - Top Susan Safari Waves Hippe chemo mutsjes Mooihoofd - Top Susan Safari Waves
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1872-184
Dit is de Top Susan Safari Waves, een comfortabele chemo muts van Felice Headwear. Je hoeft het chemo mutsje alleen maar op te zetten en eventueel de plooitjes wat te stylen. Lekker makkelijk, als je niet zoveel energie hebt. Achterin het mutsje zit een elastiek voor extra rek bij het opzetten.Deze ..
48,00
Excl. BTW:39,67
Artikel nr.: 3101520
Deze comfortabele en casual beanie licht grijs is speciaal ontworpen voor mannen. Bijvoorbeeld wanneer je als man je haar hebt verloren tijdens chemo of bij haarverlies door alopecia. Deze grijze beanie is gevoerd met Thermo regulerende Lycra voor extra draag comfort...
50,00
Excl. BTW:41,32
Artikel nr.: 1857-055
Dit is de Top Susan Stone Grey, een comfortabele chemo muts van Felice Headwear. Je hoeft het chemo mutsje alleen maar op te zetten en eventueel de plooitjes wat te stylen. Lekker makkelijk, als je niet zoveel energie hebt. Achterin het mutsje zit een elastiek voor extra rek bij het opzetten.Deze ch..
46,00
Excl. BTW:38,02
Hippe chemo mutsjes Mooihoofd - Top Susan Zebra Savanna Hippe chemo mutsjes Mooihoofd - Top Susan Zebra Savanna
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1872-179
Dit is de Top Susan Zebra Savanna, een comfortabele chemo muts van Felice Headwear. Je hoeft het chemo mutsje alleen maar op te zetten en eventueel de plooitjes wat te stylen. Lekker makkelijk, als je niet zoveel energie hebt. Achterin het mutsje zit een elastiek voor extra rek bij het opzetten.Deze..
48,00
Excl. BTW:39,67
Artikel nr.: 001027-10
De beanie Piti Black - Grey is een lichtgewicht beanie met hippe grijs/zwarte streepjes. Deze chemo mutsjes dragen licht en losjes om je hoofd, je voelt ze nauwelijks en zijn ook fijn als je een bril draagt. Deze chemo muts drukt nauwelijks op de pootjes van je bril. Deze chemo mutsjes geven..
27,95
Excl. BTW:23,10
Chemo Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Safari Waves Chemo Hoofddoekjes chemo - Sjaalmutsje Doris - Safari Waves
Nieuw verwacht half december
Artikel nr.: 1869-184
Het sjaalmutsje Doris - Safari Waves is geschikt als als hoofdbedekking bij chemotherapie of haaruitval door alopecia. Het mutsje en de hoofdband en sjaal zijn gemaakt van zachte viscose. De viscose is vervaardigd uit bamboe. Het chemo sjaaltje is ontworpen door Felice Headwear. Het sjaalmu..
49,50
Excl. BTW:40,91
Artikel nr.: 216690
De Top Tio zwart is een comfortabel en veelzijdig beanie mutsje dat op drie manier gedragen kan worden. Dé need-to-have basic tijdens haarverlies! Het mutsje is geschikt als chemo mutsje en alopecia hoofdbedekking. Het geeft goede bedekking van de haarlijn, hij is gemaakt van zachte zwarte k..
19,95
Excl. BTW:16,49
Beanie Wyatt Zwart - chemo muts winter Beanie Wyatt Zwart - chemo muts winter
Winter Special
Artikel nr.: 040173-10
De beanie Wyatt Zwart is een beanie, die op meerdere manieren te dragen is.  Volume valt achterop het hoofd of rond om je hoofd. De beanie is gemaakt van Merino wol en acryl en is dus lekker warm voor koude winterse dagen. De beanie kan gedragen worden als winter chemo muts of alopecia hoo..
42,95
Excl. BTW:35,50
Artikel nr.: EWWCB
Wig Cap Brown Deze bruin gekleurde wig cap van Ellen Wille houdt het haar op zijn plaats onder een haarwerk. Van comfortabele, rekbare nylon...
8,95
Excl. BTW:7,40
Artikel nr.: EWWCG
Wig Cap Grey Deze grijsgekleurde wig cap van Ellen Wille houdt het haar op zijn plaats onder een haarwerk. Van comfortabele, rekbare nylon...
8,95
Excl. BTW:7,40
Chemo mutsjes chemo pet - Pet Silvana Starsky Black Chemo mutsjes chemo pet - Pet Silvana Starsky Black
Nieuw verwacht half december Met glitter
Artikel nr.: 1878-189
De Pet Silvana Starsky Black is van Felice Headwear. De voering van de pet is van bamboe met viscose en voelt daardoor lekker zacht. En stoere pet voor koude winter dagen. Deze pet kan je gebruiken als chemo mutsje en alopecia pet.Dit is een handwas artikel...
58,00
Excl. BTW:47,93
Met glitter
Artikel nr.: Y111
Deze hoofdband is te gebruiken als accessoire bij chemo mutsjes of gewoon als haarband. De band is gemaakt van polyester en elastane...
18,95
Excl. BTW:15,66
Artikel nr.: Y113
Deze hoofdband is te gebruiken als accessoire bij chemo mutsjes of gewoon als haarband. De band is gemaakt van polyester en elastane...
18,95
Excl. BTW:15,66
Met glitter
Artikel nr.: Y109
Deze hoofdband is te gebruiken als accessoire bij chemo mutsjes of gewoon als haarband. De band is gemaakt van polyester en elastane...
18,95
Excl. BTW:15,66
Artikel nr.: Y108
Deze hoofdband is te gebruiken als accessoire bij chemo mutsjes of gewoon als haarband. De band is gemaakt van polyester en elastane...
18,95
Excl. BTW:15,66
Met glitter
Artikel nr.: Y112
Deze hoofdband is te gebruiken als accessoire bij chemo mutsjes of gewoon als haarband. De band is gemaakt van polyester en elastane...
18,95
Excl. BTW:15,66
Artikel nr.: Y110
Deze hoofdband is te gebruiken als accessoire bij chemo mutsjes of gewoon als haarband. De band is gemaakt van polyester en elastane...
18,95
Excl. BTW:15,66
Artikel nr.: Y107
Leuke siersjaal met bloemmotief. Aan 1 kant zwart en aan de andere kant een gekleurd bloem motief. Goed te combineren met de Mooihoofd Tops. De sjaal is ca. 90 cm lang en 5,5cm breed...
6,95
Excl. BTW:5,74
Artikel nr.: Y106
Leuke siersjaal met bloemenmotief. Aan 1 kant turqoise en aan de andere kant een bloemen motief. Goed te combineren met de Mooihoofd Tops. De sjaal is ca. 90 cm lang en 5,5cm breed...
6,95
Excl. BTW:5,74
Weergeven 1 t/m 52 van in totaal 52

Helaas is dit product nu niet op voorraad

Vul hieronder je e-mail adres in en je ontvangt een e-mail zodra het product weer op voorraad is:

Naam
E-mail