Christine Headwear verandert haar naam naar House of Christine.


We kennen Christine Headwear sinds de oprichting in 2005 als een bekend en vooruitstrevend merk voor chemo mutsjes en alopecia hoofdbedekking. Het bedrijf is gevestigd in Denemarken en produceert in Vietnam. Sinds 2015 heeft Christine Headwear naast hun hoofdmerk, allerlei sub-merken ontwikkelt, zoals Viva Headwear, Boho Spirit Headwear, Petite Peanut Headwear and Male Headwear. En omdat niet alle submerken even goed vallen onder de naam Christine Headwear, is tegelijkertijd met de lancering van de lente- en zomer collectie 2021 ook de nieuwe naam van Christine Headwear onthult: House of Christine.


Chemo Sjaal Beatrice Ikat BluesVanzelfsprekend blijven ze de bekende hoofdbedekking voor vrouwen na chemo of alopecia maken van o.a. bamboe onder de naam Christine Headwear

Zo zullen de bekende modellen zoals de shakti (zie hiernaast de chemo sjaal Beatrice Ikat Blues), shanti en sjaalmutsjes Beatrice gewoon blijven. We zullen hieronder even kort van alle submerken wat kenmerken opnoemen.



Viva- chemo mutsje Luna  Viva Headwear

  Dit is de lijn met eigentijdse hoofdbedekking voor vrouwen met haarverlies met een

  lagere prijs dan de gemiddelde prijs van de House of Christine hoofdbedekking.

  (foto: chemo mutsje Luna)









Chemo mutsje Scarlet - Christine HeadwearBoho Spirit Headwear

Dit is de lijn met krachtige en vaak kleurrijke hoofdbedekking voor vrouwen om er chic en fantastisch uit te zien. Dit ongeacht of je nu een pruik draagt, je eigen (deels) verloren bent of je haar nog wel hebt. De mutsjes kunnen meestal op allerlei manieren gemodelleerd worden en zijn vaak voorzien van een glittertje als accent.

 (foto: chemo muts: Scarlet Tulip & Snake)


  Petite Peanut Headwear chemo mutsje kind printed

  Dit is de collectie met chemo mutsjes,

  haarbanden en sjaal voor kinderen met haarverlies. (foto: beanie printed)



Male Headwear Pet B.B. Bennett - zwart - chemo muts man

Dit is de collectie met hoofdbedekking voor mannen, met accent op sportiviteit met ademende en vochtregulerende stoffen. (foto: pet B.B. Bennet-zwart)



Mooihoofd heeft een uitgebreide collectie van de bovenstaande lijnen opgenomen in de webshop. En natuurlijk zijn er veel nieuwe modellen uit de lente/zomer collectie 2021 bij!  Nieuw in ons assortiment dit voorjaar zijn de chemo petjes Brianca, gemaakt van 37,5 technologie stof met UV-filter. Kortom ideale petten voor de zomer, door de warmte-regulerende stof, de klep van de pet en de UV-bescherming. Ook zo benieuwd geworden? Kijk eens op onze pagina met chemo mutsjes van House of Christine. En bestel snel als je iets leuks ziet want bij de meeste modellen is het niet makkelijk na te bestellen omdat het om de seizoenscollectie gaat.